Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Burgess AbernethySzületési név: Burgess Abernethy

Születési idő: 1987.február 21.

Születési hely: Gold Coast, Queensland, Australia

Foglalkozás: színész

Családi állapot: nőtlen, nincs gyerek

Szemszín: barna

Hajszín: sötétbarna

H2O: Zane

Burgess Abernethy 1987 február 21-én született, Gold Coast, Queensland, Ausztráliában, színész.
Első nagyobb szerepét a "A vadak ura" (The BeastMaster) című amerikai-kanadai tévéfilmsorozatban kapta, fiatal Dar-t játsza. Rviden tartalma: Dar, a király fia az egyetlen túlélője elpusztított törzsének. Szerelmét, Kyrát elrabolják és szolgaként tartják fogva az ördögi King Zad vad harcosai. Dar elindul, hogy megkeresse és kiszabadítsa a lányt a fogságból és helyreállítsa a békét. Küldetésének beteljesítésében segítségére válik varázsereje. Képessége, hogy meg tudja értetni magát az állatokkal, sőt bizonyos adottságaiknak birtokában is van. Sharak, a sas, Ruh, a tigris, és Kodo és Podo, a két menyét képességeit kölcsönzi Dar. Az emberek közül egyedül Teo kíséri el barátját az útra. Izgalmas kalandjukban rengeteg titokzatos helyre bukkannak, boszorkányok, varázslók világába csöpennek.
Második nagyobb szerepét, ami jobban ismertté tette őt, a "H2O - Sellőmesék" (H2O - Just Add Water) című ausztrál tévéfilmsorozatban kapta. Zane Bennettet alakítja, egy gazdag, önfejű pasas fiát, aki örökölte apja tulajdonságait. Röviden tartalma: Mikor három teljesen normális hétköznapi tinédzserlány rábukkan egy ősi barlangra, mindhárman átalakulnak, amely megváltoztatja az életüket örökre. Emma, Cleo és Rikki személyében három különböző 16 éves lányt láthatunk, akik mindennapos tini problémákkal néznek szembe egy apró csavarral - ugyanis ők hableányok hihetetlen képességekkel a víz felett. Lewis, Cleo barátja mindig mellettük áll, és segít megoldani problémáikat.
Harmadik nagyobb szerepét az "Otthonunk" (Home and Away) című ausztrál filmsorozatban kapta. Sean Evans-t játsza. Rövid tartalma: A Summer Bay-i ausztrál fiatalok kalandos, szerelmi háromszögekkel, baráti viszályokkal, csínytevésekkel teli életét követhetjük nyomon, csodálatos tengerparti környezetben.
Negyedikként a "Szörfsuli"-ban (Blue Water High) tűnt fel, mint pizzaszállító srác. Tartalom: Az ausztrál Szörfakadémia ösztöndíjprogramjában minden évben hét tehetséges fiatal szörfös vehet részt. Van aki gyermekkora óta azért gyakorol hogy beválasszák egyszer az évfolyamba, mások velük született tehetségük miatt lazán bekerülnek a legjobbak közé. Egy évük van arra, hogy napi több óra szörfözés után profiként a világ legnagyobb bajnokságain vehessenek majd részt. A bentlakásos "edzőtábor" egy éve alatt a hét kamasz fiatal megtapasztalja a barátság, a rivalizálás és a szerelem érzését.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.